En annerledes 17.mai feiring

 

En typsik kvinne på 22 år hadde normalt følt seg utenfor om hun ikke hadde vært ute med en hel gjeng mennesker, champagne frokost, oppdateringer på story om hvor mange folk dere er og hvor gøy dere har det på 17.mai med bunad, dress og finstas. 17.mai er dagen hvor du drikker hele dagen, spiser is og livet er en fest. Det er om å gjøre å vise mest mulig på Snapchat og Instagram om hvor sosial du er, å et bilde av finstasen skal legges ut på Instagram. Dette føler jeg nesten mange ser på som et must, eller hva?

 

Så hva sprell fant jeg på i dag? Hvor tidlig sto jeg opp, å hvor mange mennesker er jeg rundt? Nå skal dere høre om min 17.mai feiring. Etter en nydelig bursdagsfeiring i går så sov vi til vi våknet. Nydelig vær ute, vaffel frokost og avslappende atmosfære med nydelig natur rundt meg. Vi har bare kost oss i finværet, spist god mat og hatt det trivelig som familie. Akkurat det jeg ønsker nå. 

 

Det virker selvfølgelig koselig å ha de store planene for 17.mai, men det betyr ikke at det er det neste som er akseptert. Selv så hadde jeg ikke det store behovet for å bli trakket ned av masse mennesker som jeg ikke kjenner, å drikke meg drita. En annen gang kanskje, men denne gangen trenger jeg bare en rolig feiring med mine nærmeste som betyr alt for meg.  

 

 

Så om du har vært ute å feiret 17.mai eller bare hjemme så håper jeg at du har hatt en nydelig feiring ♥

4 kommentarer

Siste innlegg