Hold deg sexy og motivert i mørke tider!

Reklame | STRONGER.NO

God morgen snupper.

Jeg har allerede vært våken i over 6 timer faktisk, ettersom jeg faktisk var på trening i dag allerede 06:30 om morgenen. Jeg tror faktisk jeg aldri har stått opp så tidlig før mens jeg har bodd i Oslo, jeg har bare lagt med på det klokkeslettet, haha! Vi har nemlig tatt et skikkelig tak her hjemme, så nå er det tilbake til skikkelige treningsrutiner.

I den sammenheng må jeg bare gripe muligheten til å anbefale dere en av de beste tightsene jeg har noen gang testet ut. De er fra STRONGER, å i motsetning til alt for mange tightser så er disse IKKE gjennomsiktige når du bøyer og tøyer. Jeg ganske langt bak i spinningsalen i dag, å det var en god del gjennomsiktige tightser med visende g-streng foran meg kan jeg si. Heldigvis så var jeg ikke en del av dem ettersom jeg brukte tights fra Stronger som dere ser på bildet over.

Nå har de blant annet 50% på en mengde treningstøy som er limited edition og som går ut nå (KLIKK HER). Høsten er nemlig kommet, å ingenting er mer motiverende på mørke og kalde dager enn sprekt nytt treningstøy.

1 – HER//2 – HER// 3 – HER// 4 – HER// 5 – HER //6 – HER//7 – HER//8 – HER//9 – HER//0 – HER

Hva liker du best å trene? Noen som vet om en plass i Oslo hvor de holder på med Pole Dancing?

xoxo ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg