Jeg så ikke rik nok ut

God morgen snupper! 

 

Dere kommer sikkert til å flire av meg nå, men jeg starter juice dietten i dag heller. Jeg hadde nemlig litt taco rester fra helgen som jeg måtte spise opp, jeg bare hater å kaste mat som både er sunt og godt. I den sammenheng så var et en juice som jeg rett og slett ikke fikk ned, The Hunk som jeg liksom skal drikke 2 av! Typisk. Hadde jeg bare skulle drukket 1 til dagen så hadde jeg fått den ned, men 2 hell no! Heldigvis så kjøpte jeg ikke inn for hele uken, takk Gud for det. Så da starter jeg heller skikkelig i dag tenkte jeg. 

 

Det er faktisk overraskende at jeg er oppe på denne tiden med tanke på at jeg føler det ble lyst før jeg la meg, men det har faktisk å gjøre med at jeg hadde noe å våkne opp til å dag. Jeg har nemlig hudpleie time som jeg er på vei til nå. Hadde det ikke vært for den timen så hadde jeg nok våknet tidligst 2 på ettermiddagen, å i følge værmeldingen så hadde jeg nok holdt meg inne hele dagen også ettersom det er meldt ganske så mye regn.

 

Tok å byttet belte ettersom jeg ønsket å piffe det opp litt og beltet som fulgte med ikke var smalt nok.

 

Apropo regnvær så gjorde jeg meg forberedt på det i går ettersom jeg dro og kjøpte meg både paraply og regnjakke fra Burberry. Jeg har tenkt lenge på det med tanke på at vi dessverre nærmer oss høsten med stormskritt, men det var egentlig ikke planen å handle det i går før jeg sjekket værmeldingen for uken mens jeg var ute og skulle kjøpe juicene.

 

Selvfølgelig så hadde jeg på meg verdens største adidas t-skjorte, flip flops, cargo bukse og en messy bun den dagen jeg skulle kjøpe dette. Heldigvis så hadde jeg LV flip flopp og veske så jeg så ikke helt slask ut, men for å si det slik: ingen på Burberry spurte meg om jeg trengte hjelp uansett hvor lenge jeg ventet. Selv når jeg var den eneste i butikken så snakket de heller med hverandre. Ja, jeg så faktisk så slask ut, haha!

 

 

Men det som alltids er artig da er at så fort de ser at jeg faktisk skal kjøpe noe, å at jeg faktisk skal bruke litt penger så kommer servicen. Da ble jeg plutselig servert litt drikke mens jeg ventet og behandlet som en god kunde. Haha, elsker reaksjonen deres når de viser meg noe og forteller pris mens de bare tror jeg kaster bort tiden deres, til det øyeblikket jeg sier jeg skal ha det. Nesten kjekkere enn å komme pyntet og de nesten forventer at du skal kjøpe noe. 

 

Det er nok flere som har brent seg på den å dømme en person ut fra utseende 😉 Men nå får slasken klappe sammen PC-en og komme seg av gårde for å få perfekt hud. 

 

xoxo ♥

 

 

8 kommentarer
  1. Syns egentlig det er sykt frekt av de ansatte og holde på sånn.. Skjønner at du syns det er gøy å se ansiktsuttrykket på de ansatte når du sier du skal ha det selv om du føler du ser ut som en slask. Men må si at jeg syns de burde behandle folk fint å tilbe dem hjelp uansett.

   1. Ja, en får jo ikke akkurat et ønske om å gå tilbake til butikken for å titte. Var ikke så særlig ivrige etter å hjelpe i begynnelsen heller når jeg skulle titte på paraply. Kunne nå vært litt mer ivrig og vist meg de forskjellige, for det er jo snakk om flere tusen for en paraply! Ikke mange som faktisk gidder å bruke penger på det.

  2. Shame on them! Men ja, helt sjef når de tar så feil. Burberry i Oslo har den værste servicen i verden. Synes de burde både beklaget seg og kompensert deg for dårlig service i starten. Har opplevd lignende selv og endte opp med et kjøp på 13.000, Hadde jeg vært deg hadde jeg henvendt meg direkte til de i London og bedt de sende deg det du måtte ønske å prøve med retur sending. Fordi de i Oslo har behandlet deg dårlig. Kanskje de hadde tatt grep og de ansiktene du tidligere har sett ville borte neste gang du kom. For noen tullinger. Ha en smashing uke!

   1. Ja det er jo ikke akkurat noe hyggelig i begynnelsen når du rett og slett ikke føler deg velkommen, å du føler deg bare til bry når du spør om noe. Skal se om jeg faktisk tar å gjør det 🙂

  3. Det verste er jo at de aller fleste som er innom og bare kikker tjener jo garantert mer enn de som jobber i butikken…. Så det er jo egentlig helt latterlig.

   1. Ja, det er nok sikkert litt sjalusi i bildet også. Kommer jeg som en såkalt slask og bare plukker meg en paraply til flere tusen, mens de står der velstelte i dress (var en han som hjalp meg) og kan ikke ta seg råd til mer enn en paraply til maks 200.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg