Juntafil – Er det greit å gå på strippeklubb?

 

For nesten 2 uker siden så ble en denne episoden av Juntafil lagt ut, hvor blant annet jeg snakker om mine meninger og tanker om dette temaet. (KLIKK HER FOR Å HØRE) Det er utrolig at jeg ikke har fått lagt den ut eller sagt ifra til dere før nå, men det har rett og slett gått helt i glemmeboka! Så om du ikke har hørt denne enda så burde dere ta dere tid for å høre denne podkasten. Dette temaet blir kommentert av flere personer som både har høye stillinger og folk som har opplevd strippeklubb. 

 

Jeg hører faktisk podkasten igjen nå mens jeg skriver, å det treffer meg nå at det faktisk er siste uken min på strippeklubben før jeg må ta en ganske lang pause fra yrket. Det å høre meg selv snakke så positivt og ivrig om yrket gjør at jeg kommer til å savne klubben, de fine kjolene/undertøyet og de høye hælene. Bare det å slappe av og drikke champagne med en hyggelig mann samtidig som du får penger på det, det blir nok et savn…

 

Hva er din mening om saken: Er det greit å gå på strippeklubb? 

 

xoxo ♥

 

 

4 kommentarer
  1. Sykt at det i det hele tatt er et spørsmål…
   Burde være en selvfølge at det er “greit” å gå på strippeklubb.

  2. Ja hvorfor skulle det ikke være lov, er det noe som er finere å se på enn en naken kvinne kropp ? Jeg har vert jorda rundt mange ganger , er sjømann å har vært på mange strippeklubber . Koser meg når en kan slappe av med noe godt å drikke å se på pene damer 😏 M.G .

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg