ukens spørsmål

Reklame | Femme Luxe

Kjole HER 

 

Hva skal du studere? 

Til høsten skal jeg ta påbygg som privatist slik at jeg i fremtiden har mulighetene for å studere på høyskolen. Jeg har alltids hatt interesse for både markedsføring, økonomi og ledelse. Jeg har alltids ønsket å være min egen sjef, så det er noe innen dette jeg kommer til å studere om jeg finner ut at jeg skal studere videre. 

 

Blir det Trondheim eller Bergen du kommer til å besøke neste gang du skal på jobbreise? 

Det blir nok Bergen nok en gang. Jeg har hørt utrolig mye fint om Trondheim, å det er en by jeg har utrolig lyst til å se. Mulig jeg kan ta meg en helgetur ned en gang, så har jeg i alle fall sett mer av hva Norge har å by på. Hvor i Trondheim burde jeg dratt og hva burde jeg sett mens jeg var der oppe? Tips?

 

Har du vurdert å jobbe utenlands? Evt. hvor? 

Ja det har jeg over lengre periode, å de jeg har vurdert er Vegas og Australia. Akkurat her og nå så tror jeg at jeg kommer til å holde meg til Norge, men når jeg føler trangen for å jobbe utenlands så skal jeg kaste meg ut i det. 

 

Hva er det eldste du kunne datet? 

Det er faktisk utrolig vanskelig å si, for det er ikke alderen som er hovedfokuset hos meg. Det er personligheten, det er den som må klaffe. Jeg trenger en som klaffer med min personlighet, å det skal jeg være ærlig å si at det er mest menn på 30+ som gjør. Menn jeg har virkelig falt for og beundret er selvstendige menn som står stabilt, kjenner seg selv og vet hva de vil med livet, noe menn i 20 årene ikke helt har funnet ut av enda føler jeg. 

 

Hvordan er det å danse naken på eldre menn? 

Jeg foretrekker å danse for eldre enn yngre faktisk. 

 

Jumpsuit HER 

 

Er du singel? 

Singel and happy ♥

 

Hva ser du etter i en framtidig kjæreste? 

Som nevnt lengre oppe i innlegget så ser jeg etter en stabil mann som vet hva han vil med livet. Samtidig så ser jeg etter en som er litt lik meg, har interesse for sosiale medier og et liv utenom det vanlige. Jeg vil ha en bestekompis som jeg kan oppleve verden med, som vil se ting med meg. Jeg er ikke så interessert i å ha et forhold som handler om å dra ut hver helg for å drikke seg drita, på samme måte som jeg ikke har lyst på et forhold hvor vi bare sitter inne og sturer på TV-en. Alt med måte. 

 

Kunne du blitt sammen med en som var Jehovas Vitne, selv om du selv ikke er det lengre? 

Nope, det hadde vært umulig. 

 

Hva er ditt forhold til eksene dine?

Mitt forhold til eksen min vil jeg si er et veldig sunt forhold med tanke på at det ble brudd. Vi har ikke nor form for sure miner eller hat mot hverandre, å jeg respekterer han som person og hans liv. Samtidig så vet vi begge at vennskapet aldri kommer til å bli slik som det var. 

 

Hva skal du på bursdagen din? 

Selve bursdagen min skal jeg feire med familien min i Gjøvik som jeg har savnet så utrolig mye ♥ Jeg fant ut at jeg ikke kom til å gjøre noe stort ut av bursdagen min i år, for jeg blir bare 22 år. Når jeg er 25, da kan vi snakke fest. 

 

Jumpsuit HER 

 

Hva synes du om at alle kjendiser lager sang? 

Noen av dem har faktisk et talent, mens aldre kunne virkelig droppet den trenden. Det som er så tragisk er at mange av sangene på Topp 50 Norge som er laget av Influencere bare er på listen fordi de maser om at alle må ta å sveipe opp for ditten eller datten. Jeg skulle gjerne likt å sett hvor populær sangen deres hadde blitt om ikke de hadde spammet Instagram med at alle måtte streame sangen. 

 

Hvordan ser du for deg livet ditt om 10 år? 

Da er jeg 32. På den tiden har jeg i alle fall kjøpt meg hus/leilighet med en eventuell mann. Om jeg er heldig så har jeg både ring på fingeren, gift og bruker tiden og energien min på ting jeg elsker. Plutselig har jeg gitt ut en bok, jeg reiser verden rundt med en jeg elsker og inspirerer andre. Å selvfølgelig: Jeg har hund ♥

 

Hvor mye penger bruker du på mat i måneden? 

Utrolig vanskelig å beregne, for den siste tiden så har jeg ikke vært så flink med å lage mat hjemme. Vil si at jeg har brukt rundt 4-5000 på mat den siste måneden. 

 

Nevn 3 negative ting med deg selv.

Telefonskrekk, usosial og skeptisk til nye personer. 

 

Hva bruker du for å få så fint hår?

Jeg dusjer håret maks 3 ganger i uken, samtidig som jeg nesten aldri retter det, krøller det eller føner det. Jeg tar alltids i olje etter jeg har dusjet og farger håret selv hjemme hvor jeg bruker produkter som gjør selve blekeprosessen mye mildere for hodebunnen.

 

xoxo ♥

 

♥ co ords 

 lounge wear sets

 ribbed lounge wear sets

 knitted lounge wear sets

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg