UKENS SPØRSMÅL

Hvorfor har du stengt Snapchat slik at folk ikke kan kontakte deg?

Fordi jeg rett og slett ikke hadde kontroll lengre der. Så nå må folk kontakte meg gjennom Insta eller Facebook, å da har jeg mer kontroll på hvem det er jeg skriver med og det blir mer personlig. 

 

Liker du noen nå?

Har kanskje et ekstra øye for en ja 😉

 

Hvor mye tjener du som stripper?

Varierer veldig ettersom vi bare jobber på provisjon, så kan være alt fra 40-100K i mnd.

 

Når begynner du å strippe igjen?

30. september.

 

Bruker du sexleketøy på strippeshow?

Nei, det gjør jeg ikke.

 

 

Hvor mye betaler du for leiligheten du leier nå, å hvor mye regner du med å betale i leie for den du skal dele med søsteren din?

Nå betaler jeg 9K i måneden, så regner med at det vil ligge mellom 15-20K på vår neste leilighet. Så mye mer enn det er ikke vits å betale for en leilighet ettersom det er bedre å spare mest mulig til evt. å kjøpe i nær framtid.

 

Kranger du og søsteren din mye?

Veldig sjeldent faktisk. Selvfølgelig så blir det litt hett i nu og ne ettersom vi går opp i hverandre 24/7, men har gått veldig fint fram til nå.

 

Går du på diett nå?

Nei. Spiser regelmessig sunt, så uner jeg meg noe godt i nu og ne. Foretrekker å komme gradvis i form i stede for fort ned for så fort opp så fort en spiser.

 

Hvor trener du?

Har tillgang til alle SATS senterene i hele Norge, men trener mest på Bislett ettersom det er nærmest nå. 

 

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Gift og muligens jeg har et barn. I know, jeg har faktisk gått litt vekk fra tanken om at jeg aldri kommer til å få barn. Jeg ser for meg at jeg holder på med bloggen enda, mulig jeg har skrevet en bok og har en bedrift sammen med søstrene mine. Det hadde vært det råeste å starte noe sammen med søstrene mine som hadde blitt en suksess! Mulig jeg bor i en annen by, eller litt utenfor Oslo da.

 

 

Har dere flere spørsmål utenom disse så skriv dem ned i kommentarfeltet så besvarer jeg dem med det samme.

 

xoxo ♥

2 kommentarer

Siste innlegg